Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NC333

Buiten fotografie

Buiten fotografie
Cursuscode: NC333

Wil jij meer kunnen met je smartphone? Dan is deze cursus voor jou.

Veel mensen maken tegenwoordig alleen nog foto’s met hun smartphone. Logisch, want die past makkelijk in je jaszak en je hebt hem dus altijd bij je. De camera's in telefoons zijn tegenwoordig zo goed dat je er prachtige foto’s mee kunt maken als je weet waar je op moet letten. Tijdens deze cursus laat ik je graag zien hoe je het meest uit je smartphone haalt. We gaan in op onderwerpkeuze, belichting, compositie en lichtgebruik, zodat je prachtige foto’s kunt maken, gewoon met je telefoon!

Deze cursus speelt zich grotendeels buiten af. We gaan op pad in de stad en in de natuur op zoek naar mooi licht, texturen en de kleuren van de ontluikende lente.
Met creatieve opdrachten rond beeldrijm, seriematig werken, lichtgebruik en perspectief leer je de mogelijkheden die er zijn met jouw toestel. Voor deze cursus is een dure camera niet nodig, ook met een tablet of smartphone zijn er genoeg leuke opties te verkennen!

Voor wie: Iedereen die houd van wandelen en fotograferen. Geen voorkennis vereist.

Wat neem je mee: Een camera of smartphone/tablet. Schoenen waar je fijn op kunt lopen.

Woensdag 15 september 2021
11 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00
Mw. I. (Isolde) Woudstra
10:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
I. (Isolde) Woudstra
I. (Isolde) Woudstra
Isolde Woudstra is zelfstandig fotograaf en werkt onder andere voor de Volkskrant, de Correspondent, het Cobra museum en verschillende magazines. Ze werkt bij voorkeur op locatie en neemt je dan ook graag mee op pad om zo samen het meest uit je fotografie te halen!