Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VC404

Binnenhuisarchitectuur

Binnenhuisarchitectuur
Cursuscode: 23VC404

Je hebt een mooie inrichting in een tijdschrift gezien en wilt deze graag vertalen naar je eigen huis? Of je wilt met je bestaande inrichting een nieuwe ‘look’ creëren? 

Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van binnenhuisarchitectuur en hoe je deze toepast in je eigen leefruimte.

Bij interieurs creëer je een bepaalde sfeer in combinatie met functionaliteit. Het streven is om in de cursus tot een tastbaar eindresultaat te komen met plattegrond tekeningen, een moodboard en collages en is er aandacht voor het toepassen van Feng Shui in je inrichting. Door middel van werken op schaal, toepassing van verhoudingen, licht, kleur, vorm en materiaal ontwikkel je ideeën en werk je deze in de les uit. De huiswerk belasting is ca. 30 minuten p.w. om het optimale uit de cursus de halen.

Noot: De cursus is geschikt voor een tastbare; (op papier) bestaande ruimte, zodat je op concrete problemen stuit waarbij je de theorie direct kunt toepassen.

Woensdag 29 maart 2023
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00
Mw. I. (Ilona) Kröber
19:00 - 21:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
I. (Ilona) Kröber
I. (Ilona) Kröber
Ilona Krober is geregistreerd interieurarchitecte bij het Architectenregister en BNO. Zij runt haar eigen interieur adviesbureau genaamd Set in Motion. Zij voorziet in Interieur & Kleur oplossingen naar de behoefte van de gebruiker: particulieren en bedrijven. Ilona is een dynamische ontwerpster met een zesde zintuig voor proporties en kleurcombinaties. Haar kennis als Feng Shui professional en 30 jarige ervaring in o.a. textielontwerpen deelt zij graag met jou tijdens de cursus. Ilona's internationaal toegejuichte oplossingen zijn eenvoudig, betaalbaar en geven een optimaal resultaat. Haar cursussen ontvangen hartelijke aanbevelingen van de deelnemers. Ilona's visie: Je hoeft niet te verhuizen om in een fantastisch huis te wonen.