Cursuscode: AB132

Uitfeest; Proefles Chinees en Japans Schilderen

Cursuscode: AB132

Chinees schilderen en kalligrafie behoren tot de oudste kunstvormen ter wereld en worden beoefend met speciale penselen, inkt en verf op rijstpapier of zijde. Chinezen beschouwen deze schilderkunst ook als een meditatievorm en daarom gunstig voor de gezondheid, ontspanning en concentratie.

We leren de  penseelhouding, oefenen de eerste inktpenseelstreken  en maken kennis met de basistechniek nodig voor het schilderen van bamboe, bloemen, vogels, landschappen of Chinees kalligraferen.

Het materiaal is aanwezig.

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen