Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VAC102

Workshop Groentenfeestje (vega)

Workshop Groentenfeestje (vega)
Cursuscode: VAC102

Een kookworkshop waarbij groenten in de spotlight staan. Je hoeft niet vegetarisch te zijn om te kunnen genieten van een groentenfeestje op je bord (maar het mag natuurlijk wel).

Bij binnenkomst serveren we een glaasje bubbels en staat er alvast iets lekkers klaar. Na een korte uitleg gaan jullie samen aan de slag om een tafel vol met heerlijke hapjes te maken. Tot een romig soepje gepureerd, met prachtige strepen van de grillplaat, gecombineerd met een lekker kaasje, de groenten stelen de show. Na ongeveer 1,5 uur koken kunnen jullie aan tafel om van al dit lekkers te genieten.

We sluiten de workshop af met koffie, thee en natuurlijk een lekker toetje!

Duur: 3 uur, met mogelijke uitloop van een half uur.

Locatie: De workshop is in Utrecht, Oudegracht nummer 287- werfkelder a/d gracht. De ingang ligt aan het water, dus even met het trappetje naar beneden (naast 't Oude Pothuys). Voor de deur zie je een wit tafeltje met 2 witte stoeltjes staan. Jullie zijn vanaf 17:45 welkom, we starten om 18:00.

Wegens drukte aan de Oudegracht én betaald parkeren, is aan te raden om te parkeren bij Vrouwe Justitiapleinwaar je tegen een gereduceerd bedrag makkelijker kunt parkeren. Kom je met ov? Reken dan op ongeveer 10 a 15 minuten looptijd.

Zaterdag 2 februari 2019
1 les van 3 uur aanvangstijd 18:00
Prijs: € 59,50
Mw. J. (Jessica) Young
18:00 - 21:00
Locatie: Oude Gracht, Culinaire Kelder (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jessica) Young
J. (Jessica) Young