Volksuniversiteit Utrecht
030-2313395
Cursuscode: AC101

Workshop De persoonlijke Chocoladeletter

Workshop De persoonlijke Chocoladeletter
Cursuscode: AC101

Chocola! Wie droomt er niet van een avond lang alleen maar bezig te zijn met chocolade? Onder professionele leiding maak je bijvoorbeeld een persoonlijke chocoladeletter, voor jezelf of om cadeau te geven met  daarop als versiering een speciale boodschap in letters of iets kunstzinnigs.
Het wordt niet alleen een hele lekkere, maar ook gezellige avond.
Na afloop van deze avond ga je dus zeker niet met lege handen naar huis, want de chocoladeletter die je gemaakt hebt (ongeveer 700 gr.) neem je mee. De gebruikte chocola en ingrediënten moeten met de docent verrekend worden à € 1,60 per 100 gram.Bij de workshop is een korte syllabus inbegrepen.
Mee te nemen: een theedoek en een schort.
Maximaal 10 deelnemers.

Dinsdag 28 november 2017
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 30,00
Docent: Dhr. P.C. (Piet) Keppel
Boek: Extra info chocolade (klik hier voor meer informatie)
De gebruikte chocolade en ingrediënten reken je aan het eind van de avond af met de docent, 1,60 per 100 gram, je maakt op een avond ongeveer 700 gram. Vergeet niet een schort en theedoek mee te nemen.
19:00 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
P.C. (Piet) Keppel
P.C. (Piet) Keppel
Sinds 1995 is Cuisine Culinaire Corneille een begrip in de stad Utrecht en omgeving. Naast het verzorgen van warme en koude buffetten en bittergarnituren leveren wij ook handgemaakte truffels en bonbons. Mijn werk als cateraar combineer ik met het geven van chocolade-demonstraties en workshops.