Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NC010

Workshop Wijnproeverij

Workshop Wijnproeverij
Cursuscode: 22NC010

Kom naar de Kerstspecial bij de VUU om te horen hoe je een Kerstmenu kan samenstellen, de juiste wijn erbij te kiezen en proef 8 heerlijke wijnen uit een van de mooiste kleine wijngebieden uit Europa: Alto Adige/Sud Tirol in Italië.

Pieter van den Burg van RejoiceWijn neemt je mee naar Bolzano, vertelt over de streek en leert je de unieke wijnen uit dat gebied kennen. Na deze special kun je zelf een mooi (Kerst)menu samenstellen, weet je meer over wijn -spijs combinaties en weet je ook je volgende vakantiebestemming!

De wijnen die je gaat proeven zijn bij de prijs inbegrepen.

Vrijdag 25 november 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 50,00
Dhr. P. (Pieter) van den Burg
19:30 - 22:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Pieter) van den Burg
P. (Pieter) van den Burg
Pieter van den Burg, heeft op 58 jarige leeftijd naast zijn werk tijd genomen om zijn passie voor wijn meer invulling te geven. Hij is gestart als importeur voor wijnen uit een gebied waar hij al sinds zijn jeugd regelmatig komt: Alto Adige, voor sommigen beter bekend als Sud Tirol, Italië . Hij doet naast directe (website) verkoop, proeverijen in allerlei vormen voor zowel privé als zakelijke gezelschappen waar op informele wijze de unieke wijnen uit dit gebied worden geproefd en “alles” over het gebied, de wijnhuizen, de wijnmakers en de wijnen zelf wordt toegelicht en uitgelegd.