Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Inschrijven

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het cursusaanbod van de Volksuniversiteit Utrecht.

Via deze website kan jij je inschrijven voor een, of meerdere, van onze cursussen. Kom je liever langs om de inschrijving en betaling te regelen? Dan kan dat bij ons aan de balie, aan Nieuwegracht 41 te Utrecht. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch of via email in te schrijven voor een cursus.

Betaling

Betalen van het cursusgeld kan op de volgende manieren:

  • Via online inschrijving kan er betaald worden met iDeal of door middel van automatische incasso. Het cursusgeld wordt afgeschreven in de week dat de cursus start. Bij een cursus boven de € 275,- kan er gekozen worden voor betaling in 2 termijnen.
  • PIN of contante betaling kan aan de balie van Volksuniversiteit Utrecht, Nieuwegracht 41 te Utrecht.
  • Een ander persoon kan ook jouw cursus betalen, middels de bovengenoemde mogelijkheden.
  • Betaalt de werkgever voor jou en is er een factuur nodig? Dan kan er een factuur gemaakt worden nadat de werkgever via een e-mail of brief, aan Volksuniversiteit Utrecht, akkoord heeft gegeven voor betaling, voorafgaand aan de cursus.

Bevestiging van inschrijving
Na ontvangst van de betaling sturen wij je per mail een bevestiging van de inschrijving toe. Dit is het bewijs van toegang en tevens betalingsbewijs. Hierop staan de aanvangsdatum en cursuslocatie vermeld. Heb je geen emailadres, dan sturen wij de bevestiging per post.

Mocht de cursus zijn volgeboekt, dan word je tot de start van de cursus op de wachtlijst geplaatst zodat je eventueel alsnog op een vrijkomende plaats of een extra ingelaste cursus kan instromen. Je krijgt direct bericht of je op de wachtlijst bent geplaatst. Wil je niet op de wachtlijst blijven staan? Stuur ons dan even een mailtje. Als je op de wachtlijst staat wordt het cursusgeld aan jou gerestitueerd.

Inschrijven Taalcursus
Als jij je inschrijft voor een niveau hoger dan het beginnersniveau, en je hebt nog niet eerder bij de Volksuniversiteit Utrecht een taalcursus gevolgd, willen we dat je even contact hebt met de docent. Dit kan op de Open Dag of tijdens een van onze spreekuren.

Boeken en lesmateriaal
Het is belangrijk dat je de aangegeven boeken en lesmaterialen op de eerste lesdag bij je hebt.
Het verschilt per cursus of de boeken en lesmaterialen bij de cursusprijs zijn inbegrepen. Alle benodigde boeken staan bij de betreffende cursussen vermeld.

Bewijs van deelname
Op verzoek kan je een bewijs van deelname ontvangen bij afloop van de cursus. Er dient dan wel 80% van de lessen aanwezig te zijn geweest.