Cursuscode: ak165

Cursus Schrijfgroep: voor wie dit leest

Cursuscode: ak165

Hou je van schrijven? Lijkt het je inspirerend regelmatig samen te komen met andere schrijfliefhebbers? In deze driewekelijkse schrijfgroep laten we ons inspireren door het plezier en de kunst van het brievenschrijven. De afzender zijn we natuurlijk zelf, maar wellicht kruipen we ook in de huid van een wereldreiziger, historisch figuur of puber. Aan de hand van concrete schrijfoefeningen probeer je verschillende stijlen en briefvormen uit, van ansicht tot fanmail, van gedicht tot kattenbelletje. In de bijeenkomsten luisteren we ook naar elkaars werk. In de tussenliggende weken kun je thuis verder schrijven.
De cursus is geschikt voor ieder die van schrijven houdt, schrijfervaring is niet nodig.

Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij individuele schrijfbegeleiding. Zie haar ook website www.inhetlabyrint.nl.
8 drie à vierwekelijkse bijeenkomsten op woensdagochtend.
Data: 10 oktober, 31 oktober, 21 november, 12 december 2018, 23 januari, 13 februari, 6 en 27 maart 2019.
Maximaal 10 deelnemers.

Woensdag 10 oktober 2018
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn