Volksuniversiteit Utrecht
Cursuscode: ak165

Cursus Schrijfgroep: voor wie dit leest

Cursus Schrijfgroep: voor wie dit leest
Cursuscode: ak165

Hou je van schrijven? Lijkt het je inspirerend regelmatig samen te komen met andere schrijfliefhebbers? In deze driewekelijkse schrijfgroep laten we ons inspireren door het plezier en de kunst van het brievenschrijven. De afzender zijn we natuurlijk zelf, maar wellicht kruipen we ook in de huid van een wereldreiziger, historisch figuur of puber. Aan de hand van concrete schrijfoefeningen probeer je verschillende stijlen en briefvormen uit, van ansicht tot fanmail, van gedicht tot kattenbelletje. In de bijeenkomsten luisteren we ook naar elkaars werk. In de tussenliggende weken kun je thuis verder schrijven.
De cursus is geschikt voor ieder die van schrijven houdt, schrijfervaring is niet nodig.

Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij individuele schrijfbegeleiding. Zie haar ook website www.inhetlabyrint.nl.
8 drie à vierwekelijkse bijeenkomsten op woensdagochtend.
Data: 10 oktober, 31 oktober, 21 november, 12 december 2018, 23 januari, 13 februari, 6 en 27 maart 2019.
Maximaal 10 deelnemers.

 

Woensdag 10 oktober 2018
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
10:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)