Cursuscode: AB112

Uitfeest; Proefles Filosoferen kun je leren!

Cursuscode: AB112

Filosofie is hot! Je komt het tegenwoordig overal tegen, in de media, op school, op je werk en de vele workshops en cursussen die worden aangeboden. Maar filosofie, wat is dat eigenlijk? Dat is toch voor zweverige mensen met geitenwollen sokken? Niets is minder waar dan dit vooroordeel. Filosofie is een manier van naar de wereld kijken en over wat je ziet rustig en grondig na te denken. Filosofie is een zoektocht, een ontdekking, een levenservaring.

Wil je kennismaken met filosofie en ervaren of het wat voor jou is? Kom dat naar de open les!

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

STAP 2: BETAALGEGEVENS
BETAALOPTIES
Betaalmethode
 Eenmalige incasso in 2 termijnen