Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NM010

Kerstconcert

Kerstconcert
Cursuscode: NM010

Om dit jaar sfeervol en gezellig af te sluiten organiseert de volksuniversiteit een kerstconcert.  Sopraan Charlotte Houberg en pianist Heleen Vegter zullen een sfeervol winters programma laten horen. Prachtige Russische liefdesliederen van Tsjaikovski en muziek over het barre weer in England van Quilter zullen langskomen. Ook kunt u genieten van bekende kerstliederen, om vast helemaal in de juiste sfeer te komen.  

Het bijzondere aan dit concert is, dat u ook nog inspraak heeft in het repertoire. Bij binnenkomst kunt u stemmen welke muziek u graag live wilt horen!

Vrijdag 24 december 2021
1 Concert van 1 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 25,00
Mw. (Charlotte Houberg ) en Heleen Vegter
13:00 - 14:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Charlotte Houberg ) en Heleen Vegter
(Charlotte Houberg ) en Heleen Vegter
Houberg en Vegter hebben tijdens de eerste lockdown muzikale partners in elkaar gevonden en zetten zich sindsdien in om klassieke muziek bij een groter en jonger publiek te brengen via social media en via hun concerten. Charlotte maakte meteen na haar CUM LAUDE afstuderen haar debuut bij de Nationale Opera & Ballet en Heleen kreeg de eer om een Britten-Pears Young Artist bij het Aldenburg Festival England te zijn. Beide dames treden in binnen- en buitenland op en zijn bekend op de grotere podia en festivals, zoals oa het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, Muziekgebouw aan ’t IJ, Internationaal Liedfestival Zeist, Weekend van de Romantische Muziek.