Cursuscode: NT718

Cursus Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 2x per week ma. en do.

Cursuscode: NT718

This is an intensive course with two lessons per week meant for beginners. It starts with level 0 and  completes level A1 of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  6 hrs. per week.

Dit is een intensieve beginnerscursus met twee lessen per week. De cursus begint op niveau 0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
Je kunt je inschrijven na contact met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

Maandag 30 november 2020
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
Boeken: Contact! - nieuw 1 Tekstboek, Contact! - Nieuw Werkboek, Contact! - nieuw (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
H. W. J. (Helena) Oude Brunink-Meijer Sinds mijn jeugd ben ik al dol op Denemarken. Ik ging er jarenlang op vakantie en op mijn achttiende ben ik naar Denemarken vertrokken om Deens te leren op een school in de buurt van Århus. Toen ik daarmee klaar was, wilde ik nog niet naar huis en ben ik als ung pige i huset (au-pair) op een boerderij in Nordjylland gaan werken. Na terugkeer in Nederland heb ik Scandinavische talen gestudeerd in Groningen met als hoofdtaal Deens, waarbij ik nog een jaar in Odense heb gewoond. Vanaf die tijd deel ik mijn kennis van Denemarken en de Deense taal graag met cursisten in individuele en groepstrainingen: van Deense kerst tot Deens gebak, van Deens design tot Deense å-er, alles komt voorbij.