Cursuscode: NT710

Nederlands Module 1 [A0 tot A1], 1x per week

Cursuscode: NT710

The course is for beginners. Subscription is only possible after consultation with a teacher. The course starts at level A0 and reaches level A1 of the Common European Framework of Reference.

The Course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  3 hrs. per week.

De cursus is voor beginners.  Je kunt je inschrijven na contact met een docent. De cursus begint op niveau A0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Maandag 13 september 2021
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Charlotte) Mayenburg
Boeken: Contact! - nieuw 1 Tekstboek, Contact! - Nieuw 1 Werkboek, Contact! - nieuw (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
C. (Charlotte) Mayenburg
Als ik terugkijk, dan ben ik al mijn hele leven een taalfanaat. Ik hou van jongs af aan van lezen, rijmen en spelen met woorden, en dat is nooit overgegaan. Niet gek dus dat ik Taalwetenschap ben gaan studeren, binnen de studie Liberal Arts and Sciences in Utrecht. Als NT2-docent help ik mensen met hun taalontwikkeling, en hoop ik mijn liefde voor taal over te brengen, zodat het Nederlands ook hun eigen taal wordt. Ondertussen leer ik veel van mijn cursisten over hun taal, cultuur of beroep. Ik kijk er dus altijd naar uit om nieuwe cursisten te leren kennen. Hopelijk tot ziens in de les!