Cursuscode: NT722

Nederlands Module 2, [A1 tot A2], 2x per week ma en do.

Cursuscode: NT722

This intensive course (twice a week) is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A1 and completes level A2  of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 6 hours per week.

Maandag 13 september 2021
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 600,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marieke) Rijsbergen
Boeken: Contact! nieuw 2 tekstboek + online mp3's , Contact! nieuw 2 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marieke) Rijsbergen
Ik ben overal nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in. Het lukte me daarom maar moeilijk een studie te vinden. Uiteindelijk besloot ik journalistiek te gaan studeren. Dat was schot in de roos! Ik kroop elke dag in de huid van iemand anders. Al vrij snel reisde ik de wereld over en kwam in aanraking met andere culturen. Ik zoog al die verschillen en ook overeenkomsten op. Daar schreef ik achtergrondartikelen, reportages en interviews over. Ik was dus elke dag bezig met de Nederlandse taal. De stap naar lesgeven aan anderstaligen maakte ik na 20 jaar journalistiek vrij snel. En wat vind ik het leuk! Al die culturen bij elkaar in een klaslokaal. En de cursisten de Nederlandse taal en cultuur te leren. Geweldig!