Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NT455

Grieks Conversatie [A2 ]

Grieks Conversatie [A2 ]
Cursuscode: 22NT455

Wil je je kennis opfrissen en je spreekvaardigheid oefenen en verbeteren? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Deze conversatie cursus is geschikt voor degenen die het niveau A2 al afgerond hebben. Dat betekent dat je al twee jaar Griekse lessen hebt gevolgd.
In deze cursus gaan we verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijkse leven behandelen. Door het oefenen van spreekvaardigheid ga je meer zelfvertrouwen krijgen om Grieks te spreken. Het accent komt te liggen op het belang van praten!

De cursisten hoeven geen boeken aan te schaffen. De docent verzorgt het cursusmateriaal.

Dinsdag 20 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
19:00 - 20:30
Locatie: Nieuwegein, Cals College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen: Ik ben geboren en getogen in Athene, in Griekenland. Grieks is mijn moedertaal en Frans ook. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon al op de basisschool: ‘’L’école des Ursulines’’ in Athene, Griekenland. Daarna heb ik ‘’Franse taal en letterkunde’’ gestudeerd in Parijs in Frankrijk, op de Universiteit van de Sorbonne en ben gediplomeerd docent Frans. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb in Griekenland lesgegeven in zowel Frans als Nieuwgrieks aan cursisten met verschillende achtergronden, kinderen en volwassenen. Sinds 2012 geef ik in Nederland lessen Frans en Nieuwgrieks. Daarnaast geef ik sinds 2017 met veel plezier les op de Volksuniversiteiten in Utrecht, Nieuwegein en Baarn en heb ik mijn eigen onderneming. In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Plezier hebben in het leren staat voorop. Καλώς ήρθατε (kalos irthate = welkom)!