Cursuscode: 23VT856

Portugees 3, deel 1 [A2 - ¼B1] ONLINE

Portugees 3, deel 1  [A2 - ¼B1] ONLINE
Cursuscode: 23VT856

In deze cursus wordt een begin gemaakt met het B1 niveau van het Europees referentiekader. De stof van het voorgaande niveau wordt verder geoefend en verdiept en uitgebreid.

Je wilt de Portugese taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op niveau kunnen communiceren met de Portugezen.
Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Portugees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Portugees al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof.

Donderdag 26 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Andrea) Martins de Andrade
Boek: Portugees voor zelfstudie (klik hier voor meer informatie)