Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VPO012

Masterclass Effectief en overtuigend communiceren

Masterclass  Effectief en overtuigend communiceren
Cursuscode: VPO012

Wil je beter en makkelijker communiceren? In voor jou lastige situaties je doelen probleemloos bereiken? In deze masterclass leer je hoe jouw innerlijke familie, man, vrouw, jongen en meisje je daarbij kan helpen. Iedereen heeft deze 4 rollen in zich. Of je nu man bent of vrouw. Ze staan voor jouw kwaliteiten en behoeften. Als je ze goed kent, kan je ze bewust inzetten. Zo heb je zelf de regie en ben je beter in balans. En je leert meteen ook de innerlijke familie van mensen om je heen herkennen. Zo ben je beter in staat jezelf en anderen te begrijpen!
Kom ook ervaren hoe simpel, krachtig én leuk deze methode is. In één ochtend leer je op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken. Na deze kennismaking kan je er meteen mee aan de slag.

Alice haalt haar motivatie uit de betrokkenheid bij haar cursisten en door het leveren van een waardevolle bijdrage. Humor is daarbij onmisbaar! Dat alles geeft haar energie en inspiratie.
Alice is gecertificeerd coach in de schilden van je innerlijke familie.

Maximaal 10 deelnemers.

Zaterdag 26 maart 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 55,00
Mw. A. (Alice) Peek
10:00 - 13:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Alice) Peek
A. (Alice) Peek
Alice Peek is loopbaan coach en werkgelukdeskundige. Betrokken, helder en resultaatgericht zijn de ingrediënten waarmee zij individuen en organisaties op een hoger plan brengt.