Cursuscode: VPO062

Verbindend en oplossingsgericht communiceren: Kan dat samen?

Cursuscode: VPO062

Twijfel je soms aan de manier waarop je probeert om jouw doel met je kind(eren) te bereiken? Merk je dat je halsslagader klopt omdat je soms alle de-escalerende conflictcommunicatie op slag vergeten bent? Dan nodig ik je uit voor deze bewustwording-workshop. Hier onderzoeken we onze werkelijke bedoelingen, onze "goede redenen" en creëren we mogelijkheden tot verbindende, oplossingsgerichte communicatie.

Deze workshop is gebaseerd op literatuur van: Lawrence J. Cohen, Nicola Schmidt, Laura Markham, Laurence Heller, Daniel J. Siegel/ Tina Payne Bryson, Shefali Tsabary, Joanna Faber/ Julie King en Myla/ Jon Kabat-Zinn.

Dinsdag 15 februari 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 20:00
Mw. S. (Stefanie) Jenniskens
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Stefanie) Jenniskens
Mijn naam is Stefanie Jenniskens-Albrecht en ik ben 6 jaar geleden naar Nederland geëmigreerd, kort voor de geboorte van ons kind. Tot deze tijd gaf ik als systeemtherapeut oudercursussen in Duitsland. Na de geboorte van ons kind, mocht ik, net als veel kersverse ouders, het avontuurlijke pad bewandelen van alle ballen in de lucht houden, van oplossingen vinden voor slaaptekort, mezelf tegen komen, balans vinden tussen moederschap en beroep, rekening houden met het milieu, rust vinden en ontspannen en dat ten opzichte van het "normale" levensritme. Super leuk? Tijdens deze reis voel(de) ik me soms verloren, maar soms was/ben ik echt blij met mezelf.