Cursuscode: NPO011

Leef als een kat! Meer plezier, minder stress en beter in balans.

Leef als een kat!  Meer plezier, minder stress en beter in balans.
Cursuscode: NPO011

Heb je een stressvol bestaan? Ben je weleens jaloers op je kat die heerlijk op de bank ligt te spinnen? Verlang je naar de relaxedheid en eigenzinnigheid van je kat en denk je: in mijn volgend leven  wil ik   een kat zijn?  Wil je leren hoe je meer ontspannen en met plezier door het leven kunt gaan?

Dan is deze workshop iets voor jou. We gaan in op de mooie en bijzondere eigenschappen van de kat en wat een  kat jou kan leren. Aan de hand van concrete  oefeningen krijg je tips en trucs hoe je met jouw stress en gedachten kunt omgaan. Zo kan je beter ontspannen en ben je meer in balans. Leef als een kat!

Deze workshop is geschikt voor mensen met een druk leven met zo nu en dan stress én kattenliefhebbers. Alice en Willemien, twee ervaren trainers én natuurlijk kattenliefhebbers, begeleiden de workshop.  Alice is coach en geeft trainingen over energie en zingeving. Willemien is trainer/coach gericht op stresshantering, mindfulness en vitaliteit.

Zaterdag 30 oktober 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Mw. A. (Alice) Peek, Mw. W. (Willemien) de Groot
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Alice) Peek
Alice Peek is loopbaan coach en werkgelukdeskundige. Betrokken, helder en resultaatgericht zijn de ingrediënten waarmee zij individuen en organisaties op een hoger plan brengt.
W. (Willemien) de Groot
Willemien de Groot is trainer/coach gericht op stresshantering, mindfulness en vitaliteit. Zij is gecertificeerd mindfulnesstrainer