Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VPO405

Loopbaan perspectieven

Loopbaan perspectieven
Cursuscode: VPO405

Als je jong bent kun je opeens geconfronteerd worden met de vraag: ‘past dit werk wel bij mij, welk werk sluit het beste aan bij mijn loopbaanwensen en wat zijn die wensen eigenlijk?’ Wat ouder stel je jezelf de vraag: ‘ga ik nog met plezier naar het werk, ben ik niet te oud om te solliciteren, ga ik door tot in lengte van dagen of stop ik eerder met werken?’ Wat ga je doen?

Deze cursus neemt je mee in jouw loopbaankeuzes tot nu toe. Ook komen thema’s als authenticiteit, zingeving en zelfsturing aan bod. Aan de hand van visualisatie-, schrijf-, en onderzoeksopdrachten ontdek je jouw oorspronkelijke drijfveren. Je leert hoe je deze, samen met jouw kwaliteiten en ervaring, kan vertalen naar een nieuw loopbaanperspectief.

Maandag 7 maart 2022
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. M. (Marcella) van Megen
19:30 - 21:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marcella) van Megen
M. (Marcella) van Megen
Marcella van Megen is momenteel werkzaam als gediplomeerd loopbaanadviseur in haar eigen praktijk. Ze begon haar carrière als dansdocent. Via een opleiding aan de HKU heeft zij zich omgeschoold tot manager culturele instellingen en van 2005 tot 2015 was ze zakelijk en artistiek leider van Stichting Danscentrum Utrecht. Na haar loopbaan in de kunst- en cultuursector volgde Marcella de beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij VistaNova. Anderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen is al meer dan 30 jaar de inspiratiebron van haar werkende leven. Onlangs heeft zij een opleiding tot Enneagram, TA en NLP practitioner afgerond. Meer informatie over haar praktijk, werkwijze en aanbod vind u op haar website www.marcellavanmegen.nl