Cursuscode: NT220

Duits niveau, [A0 - 1/4 A1]

Duits niveau,  [A0 - 1/4 A1]
Cursuscode: NT220

De cursus werkt toe naar niveau 1/4A1 van het Europees referentiekader.

Je spreekt nog geen Duits, of hebt eerder een heel klein beetje Duits opgepikt. Je wilt de Duitse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met Duitssprekenden.
Deze cursus legt het accent op de vaardigheden spreken en luisteren. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan schrijven en lezen. Je maakt ook kennis met de basisgrammatica van de Duitse taal en verwerft een basiswoordenschat.

In het boek Schritte wordt aan alle onderdelen aandacht besteed. In elk hoofdstuk staat één thema centraal; door middel van lees- en luisterteksten en door de oefeningen worden veel aspecten van het thema belicht en uitgediept.
De lessen worden ondersteund door het Digitale Leerplatform (DLP). Je kunt thuis inloggen en nakijken, wat voor oefeningen we op de les hebben behandeld. Verder vind je links om extra grammatica te oefenen.

Materiaal: Schritte International Neu 1, Kursbuch und Arbeitsbuch A1.1; ISBN: 978 3 19 301 082 7

Dinsdag 14 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Mónika) Soos