Cursuscode: T582

Cursus Cursus Business Engels Upper Intermediate B2+/Advanced C1

Cursus Cursus Business Engels   Upper Intermediate B2+/Advanced C1
Cursuscode: T582

Deze cursus Business English is voor gevorderden.
Tijdens de lessen ligt de nadruk op communicatie in een zakelijke omgeving. Denk aan het deelnemen aan vergaderingen en congressen, het schrijven van zakelijke e-mails en rapporten. Ook komen leesvaardigheid en toegepaste grammatica aan bod.  De lessen sluiten zoveel mogelijk aan op de beroepspraktijk en er is ruimte voor de leerwensen van de cursisten. Ook wordt er aandacht besteed aan de cultuur in de landen van de doeltaal. Van de cursisten wordt verwacht dat ze regelmatig studeren en opgegeven huiswerk maken.
De voertaal tijdens de cursus is Engels.
Examentraining voor het Business English Certificate Vantage of Higher (BEC) wordt apart aangeboden als voorbereiding op het externe examen.

Course description in English
This Business English course is at upper-intermediate/advanced level. The course focuses on the situations that are related to your everyday working life and is geared towards meeting the learner’s objectives. Topics include writing emails and reports, attending conferences, taking part in meetings. The course also includes vocabulary improving reading comprehension skills and business-related grammar.

Students are expected to prepare before class.
Exam preparation for the external official Business English Certificate Vantage or Higher (BEC) will be offered separately.

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 325,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. drs. M.I.F. (Marieke) Klaver
Boek: Business Partner B2+ (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
drs. M.I.F.  (Marieke) Klaver