Cursuscode: T588

Cursus Engels Cambridge Proficiency [C2]

Cursuscode: T588

Deze cursus Engels is gestart in september en loopt door tot eind april. De cursus is voor gevorderde studenten. In de lessen wordt niveau B1 van het Europees referentiekader bereikt.Tijdens de lessen ligt de nadruk op spreek- en luistervaardigheid.Uiteraard wordt er ook de nodige aandacht besteed aan grammatica, lezen en schrijven.De cursus heeft een pittig tempo en van de cursisten wordt verwacht dat ze regelmatig studeren en daarnaast het wekelijks opgegeven huiswerk maken.De voertaal tijdens de cursus is (in principe) Engels.

This course is for students who have finished an elementary course.The aim of this course is to reach CEFR  Level B1.The emphasis is on speaking and listening but we will also discuss grammar and practise reading and writing skills.Students can expect a decent pace, weekly homework to do and grammar/vocab/etc. to study.The lessons are in English.

Cursus Engels voor gevorderden

Je spreekt al redelijk wat Engels, maar je wilt het Engels snel beter en met meer zelfvertrouwen leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels snel beter leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 495,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Michele) Walsh
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
M. (Michele) Walsh