Cursuscode: T550

Cursus Engels Intermediate, [B1 - ½ B2]

Cursus Engels Intermediate,  [B1 - ½ B2]
Cursuscode: T550

In deze cursus wordt verder gewerkt aan niveau B1 van het Europees referentiekader. Deze cursus is geschikt voor hen die niveau 4 hebben gedaan, of 4 à 5 jaar Engels hebben gevolgd.

Cursus Engels voor gevorderden

Je Engels is al op een goed niveau, maar je wilt het Engels beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus  door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Engels dus waarin je het Engels met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen.

De cursus wordt ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Engelse Cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. E. (Edgar) Burghard
Boeken: English File Intermediate Student's book, English File Intermediate Workbook with key (klik hier voor meer informatie)