Cursuscode: VT547

Cursus Engels Pre Intermediate B, [ B1]

Cursus Engels Pre Intermediate B,  [ B1]
Cursuscode: VT547

U kunt aan deze cursus deelnemen als u  een English Elementary course heeft afgerond of 36 klokuren Engelse les heeft gehad.We starten met de methode : English File Pre-Intermediate.
We maken gebruik van "blended learrning". U krijgt bij inschrijving een inlogcode waarmee u toegang heeft tot de digitale leeromgeving van de Volksuniversiteit.
U vindt daar informatie over de les,het huiswerk en linkjes naar interessante websites of videomateriaal.

Woensdag 17 januari 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Docente: Mw. R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Boeken: New English File Pre-Intermediate Workbook with key and MultiRom, New English File Pre-Intermediate Student's book (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Buurtplein Zuid, (klik hier voor de adres gegevens)
R.M.E. (Rita) de Jaeger-Vandewoestyne
Mijn naam is Rita De Jaeger-Vandewoestyne. Ik ben Belgische en afgestudeerd in Nederlands en Engels aan de lerarenopleiding in Brugge, mijn geboortestad. Sinds 2007 verzorg ik met heel veel plezier Engelse cursussen voor de Volksuniversiteit. Die gaan van elementary tot conversatie niveau. Voorheen werkte ik voor de Volksuniversiteit Nieuwegein en sinds kort voor die van Utrecht. Ik geef al mijn cursussen op een mooie locatie in Nieuwegein. Ik organiseerde al eens een reisje naar Londen en dat hoop ik in de toekomst meer te doen.