Cursuscode: NT300

Engels Cambridge 1st Certificate, [B1 - B2]

Cursuscode: NT300

English Exam preparation course. This is an upper intermediate level certificate, set at B2 on the CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) which is internationally recognised. Students reaching this level will be able to communicate effectively in most everyday situations and:
-  understand the main ideas of pieces of complex writing.
-  keep up a conversation on a wide range of topics, expressing opinions and arguments.
-  produce clear pieces of writing explaining the advantages and disadvantages of different viewpoints.

Woensdag 15 september 2021
24 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 530,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R.W.K. (Rob) Gainey
Boek: Complete First Student's Book with Answers with CD-ROM with Testbank (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adresgegevens)
R.W.K. (Rob) Gainey
Ik kom oorspronkelijk uit Portsmouth in het zuiden van Engeland en ik woon sinds 2016 naar Nederland. Ik heb vijf jaar lesgegeven aan allerlei cursisten op verschillende niveaus en doelen (bijv. hobby, zakelijk en academisch). Ik heb een passie voor taal en ik vind het leuk om zowel Engels te doceren als zelf nieuwe talen te leren. Daarom begrijp ik zelf het leerproces, de moeilijkheden, maar vooral ook het plezier van taal leren. Ik bied een veilige leeromgeving waar fouten gemaakt mogen worden, met persoonlijk advies en ik voorzie de les af en toe van een dosis humor.