Cursuscode: 22NT346

Cursuscode: 22NT346

ENGLISH COURSE CAMBRIDGE PROFICIENCY [C2]

English Course Cambridge Proficiency [C2]

This English course starts in September and continues until the end of April. The course is for advanced students who aspire to reach level C2 of the European Reference Framework. While classes focus on speaking and listening skills, of course, attention is also paid to grammar, reading and writing. The course is delivered at a brisk pace and the students are expected to study regularly and also do the weekly homework. The language of instruction during the course is English.

The course is supported by 'blended learning'. You can log in at home and use all kinds of learning resources, including interesting videos about English Culture, and self-assessment tests.

Woensdag 21 september 2022
24 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 550,00 Betaling in 0 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R.W.K. (Rob) Gainey
Boek: Objective Proficiency Student's Book with Answers (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
R.W.K. (Rob) Gainey
Ik kom oorspronkelijk uit Portsmouth in het zuiden van Engeland en ik woon sinds 2016 naar Nederland. Ik heb vijf jaar lesgegeven aan allerlei cursisten op verschillende niveaus en doelen (bijv. hobby, zakelijk en academisch). Ik heb een passie voor taal en ik vind het leuk om zowel Engels te doceren als zelf nieuwe talen te leren. Daarom begrijp ik zelf het leerproces, de moeilijkheden, maar vooral ook het plezier van taal leren. Ik bied een veilige leeromgeving waar fouten gemaakt mogen worden, met persoonlijk advies en ik voorzie de les af en toe van een dosis humor.