Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Fins

Fins wordt door mensen die de taal niet goed kennen als moeilijk bestempeld. Dit kan zijn omdat Fins in Europa alleen met het Ests en Hongaars verwant is. De woorden lijken inderdaad niet op die van talen waar veel Nederlanders mee bekend zijn, maar de structuur van het Fins is helder en gebaseerd op relatief eenvoudige regels.

Als je een tijdje met het Fins gewerkt hebt, zul je al snel regelmaat gaan ontdekken en kun je deze gemakkelijk in een gesprek toepassen.

Cursus Fins op onze open dag

Wanneer u interesse heeft in een cursus Fins, is het verstandig om onze open dag te bezoeken. Tijdens de open dag van de Volksuniversiteit Utrecht kunt u persoonlijk kennismaken met de docent van onze cursus Fins. Hij kan je vragen met betrekking tot de cursus beantwoorden en wanneer je op één van de hogere niveaus wenst in te stappen, kan hij bepalen of je aan de specifieke voorwaarden voor de betreffende cursus voldoet.

Instapvoorwaarden cursus Fins

Bij een cursus Fins aan de Volksuniversiteit Utrecht begin je in principe op niveau 1. Wanneer je halverwege een niveau- of op een hoger niveau wenst in te stromen, dan kan dit alleen na goedkeuring door de docent die de betreffende cursus geeft. Wij hanteren deze werkwijze om teleurstelling gedurende de cursus te voorkomen.

Fins 1 [A0 - ½A1]
Fins 1 [A0 - ½A1]
Cursuscode: 23VT448

Een beginnerscursus Fins. Je hebt geen voorkennis nodig.

Tijdens de cursus gaan we gebruik maken van het boek 'Kuulostaa hyvältä' (ISBN 951-746-493-2). Het boek is via Amazon te koop. De beginnerscursus behandelt ongeveer zes lessen uit het boek. Er is dan tussendoor tijd voor schrijf- en spreekoefeningen.

Meer informatie
Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Dhr. M. (Marien) Walpot
Boek: Kuulostaa hyvältä Sounds Good. Textbook (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)