Cursuscode: T601

Cursus Frans Grammatica Opfris, [A1]

Cursus Frans Grammatica Opfris,  [A1]
Cursuscode: T601

Heeft u nooit of weinig Frans gehad en zou u graag deze nieuwe taal willen leren? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor u om kennis te maken met de Franse taal. Alle basisbeginselen van de Franse taal worden behandeld.
Er wordt volop aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid. Verder wordt er ook aandacht besteed aan de Franse cultuur.

Materiaal: dat krijgt u via dedocent

Cursus Frans voor beginners
De Franse taal leren van af het begin is spannend en leuk. De Franse cursus is niet op een schoolse manier. Je leert het Frans door op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Frans dus waarin je al snel een woordje Frans kunt spreken en verstaan door veel te oefenen.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Franse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 6 september 2018
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.