Cursuscode: NT410

Cursus Frans niveau, [A1 - 1/4 A2]

Cursuscode: NT410

Deze cursus is voor mensen die 2 à 3 jaar Frans hebben gehad en hun kennis verder willen uitbreiden. We behandelen unité 1 t/m 3 uit het boek Perspectives 2. Deze cursus werkt toe naar niveau ¼ A2 van het Europees referentiekader.

Dinsdag 15 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
Boeken: Perspectives 2 Nieuw tekstboek, Perspectives 2 Nieuw werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.