Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NT447

Frans Conversation Actualités, [A2 - B1]

Frans Conversation Actualités,  [A2 - B1]
Cursuscode: 22NT447

In deze cursus ligt de nadruk op het voeren van eenvoudige gesprekken naar aanleiding van de actualiteit.

Het lesmateriaal bestaat uit artikelen uit het Journal des Enfants, waarop je via de Volksuniversiteit Utrecht kunt abonneren. De artikelen zijn in eenvoudig Frans geschreven. Als je aan deze cursus deel wilt nemen moet je beschikken over een basisniveau (4 jaar (school)Frans). Het is belangrijk om een docent te raadplegen tijdens de Open Dag of de spreekuren.

Maximum aantal deelnemers: 15

Cursus Frans voor (ver) gevorderden

Je Franse taal is al op een heel goed niveau, maar je wilt het Frans nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. De actualiteit van de Frankrijk vormt steeds de basis voor de gesprekstof. Een taalcursus Frans dus waarin je het Frans met meer zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door veel te oefenen, maar tegelijkertijd veel meer vertrouwd raakt met de Franse cultuur.

Donderdag 22 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. H.C.M. (Rita) van den Brandt
10:45 - 12:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.C.M. (Rita) van den Brandt
H.C.M. (Rita) van den Brandt
Na mijn studie Franse Taal- en Letterkunde en de postdoctorale lerarenopleiding aan de Radbouduniversiteit te Nijmegen heb ik mij toegelegd op het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Sinds 1993 ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht waar ik met veel plezier en voldoening les geef. Wat het werk aan de Volksuniversiteit voor mij zo leuk maakt is de diversiteit die er is in de cursusinhoud, de Franse taal, cultuur en literatuur, in de cursusniveaus en niet in de laatste plaats in de verschillende groepen mensen.