Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: T661

Cursus Grieks Conversatie [A2 afgerond]

Cursus Grieks Conversatie [A2 afgerond]
Cursuscode: T661

Deze cursus is geschikt voor degenen die niveau A2 al afgerond hebben. Dat betekent dat jullie al wat kunnen praten en kunnen verstaan.
In deze korte cursus worden verschillende gespreksonderwerpen behandeld in realistische omstandigheden. Nu heb je de kans om jouw woordenschat uit te breiden en te verrijken, zodat je echt vlotter met de Grieken kan communiceren. Na afloop van deze cursus kun je je in het Grieks prima redden.
We gaan verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijks leven behandelen en we gaan alleen maar praten. We gaan het gewoon durven om Grieks te praten!
Ook worden grammaticale onderwerpen uitgelegd, wordt er woordenschat gegeven, maar het accent moet komen te liggen op het belang van praten!
Ik ben er zeker van dat we samen, door ons enthousiasme en onze motivatie om Grieks te leren, ons doel (om te praten) gaan bereiken!

 

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal (hierover wordt meer verteld tijdens de eerste les).

 

We gaan verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijks leven behandelen en we gaan alleen maar praten. We gaan het gewoon durven om Grieks te praten! Ook worden grammaticale onderwerpen uitgelegd, wordt er woordenschat gegeven, maar het accent moet komen te liggen op het belang van praten!
Ik ben er zeker van dat we samen, door ons enthousiasme en onze motivatie om Grieks te leren, ons doel (om te praten) gaan bereiken!

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal. Hierover wordt meer verteld tijdens de eerste les.

Zelfstudie: 2 - 3 uurtjes per week.

Vrijdag 27 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen. Mijn naam is Effi (Eftychia) Koutsioumpa. Ik ben in Nederland sinds December 2010. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon op de basisschool: ‘’L’ école des Ursulines’’in Athene, Griekenland. Daarna heb ik gestudeerd in Parijs, Frankrijk op Universiteit van Sorbonne ‘’Franse taal en letterkunde’’ en ben gediplomeerde docent van Frans. Ik ben ook gediplomeerde grafisch ontwerper en heb gewerkt bij een Griekse krant in Athene ''Ethnos''. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb ook lessen aan cursisten in Griekenland gegeven (Frans en Nieuwgrieks cursussen). Bovendien heb ik ook lessen van Frans en Nieuwgrieks in Nederland sinds 2012 gegeven. Op dit moment geef ik lessen van Griekse taal op de Volksuniversiteit van Utrecht en in Nieuwegein sinds november 2017. Ik geef lessen van de Griekse en Franse taal zowel voor kinderen als voor volwassenen (ook wel voorbereiding op de Internationale Certificaat examen Nieuwgrieks en Frans) .