Cursuscode: VT654

Cursus Grieks niveau, [1/2 A1 tot A1]

Cursus Grieks niveau,  [1/2  A1 tot A1]
Cursuscode: VT654

In deze cursus wordt gewerkt van halverwege niveau A 1 tot eind niveau A1 van het Europees Referentiekader.
De cursus is bedoeld voor iedereen die de cursus  Grieks 1/2 A1 heeft afgerond of die al enige basiskennis heeft van de Griekse taal. In deze cursus Grieks werk je toe naar taalniveau A1. In de cursus worden verschillende  thema’s behandeld zoals vervoer, klokkijken, het weer, boodschappen doen, praten over je dagelijks leven. Daarnaast wordt jouw kennis over grammatica en woordenschat verder ontwikkeld.
In deze cursus oefen je op alle vaardigheden: Spreken, Luisteren, Lezen, Schrijven, waarbij de nadruk op de spreekvaardigheid ligt.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blendend learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe. Deze cursus is ook geschikt voor oud-gymnasiasten.

Donderdag 31 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Boek: Ellinika B (klik hier voor meer informatie)