Cursuscode: T658

Cursus Grieks niveau, [A1 - 1/2 A2]

Cursus Grieks niveau,  [A1 - 1/2 A2]
Cursuscode: T658

Je hebt al een jaar Griekse les gehad en nu wil je de taal verder leren zodat je echt veel uitgebreider en vlotter kan communicieren met de Grieken. In deze  cursus werk je toe naar niveau 1/2 A2. We zullen over diverse onderwerpen praten zoals wonen, uit eten, reizen en veel meer. Verleden tijd, de tweede naamval en de toekomende tijd komen ook aan bod.

In deze cursus  worden de hoofdstukken 11 t/m 15 van Ellinika A behandeld.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Griekse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe. Deze cursus is ook geschikt voor oud-gymnasiasten.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Boek: Elliniká A (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.