Cursuscode: NT455

Grieks Conversatie, [B1] kleine groep

Cursuscode: NT455

Deze cursus is geschikt voor degenen die tenmiste het niveau 1/2B1 al afgerond hebben. Dat betekent dat u al twee jaar Griekse lessen hebt gevolgd.

In deze korte cursus gaan we verschillende gespreksonderwerpen uit het dagelijkse leven behandelen. Door het oefenen van spreekvaardigheid gaat u meer zelfvertrouwen krijgen om Grieks te spreken. Er is ook aandacht voor grammatica en woordenschat. Nu hebt u de kans om de woordenschat te verrijken en uit te breiden zodat u echt vlotter met de Grieken kunt communiceren. Het accent komt te liggen op het belang van praten!

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal (hierover wordt meer verteld tijdens de eerste les).

Zelfstudie: 2-3 uurtjes per week min.

Woensdag 15 september 2021
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Evi) Sarantinou
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Evi) Sarantinou
Evi heeft klassiek Grieks gestudeerd aan de Universiteit van Athene. Daarna heeft zij op een middelbare school en op een aantal privéscholen in Athene les gegeven. Sinds 2013 geeft zij Grieks op de Volksuniversiteit Hilversum en sinds 2015 in Soest en heeft daar in korte tijd cursusgroepen opgebouwd tot niveau 3.