Volksuniversiteit Utrecht

Hongaars

Een cursus Hongaars volgen doet u aan de Volksuniversiteit Utrecht. De Hongaarse taal beheersen vergt namelijk veel oefening en is niet eenvoudig. De Hongaarse taal is namelijk, net als de Finse taal, niet met een andere Europese taal te vergelijken. Dit betekent dat u de Hongaarse woorden niet kan vergelijken met die van een andere taal zoals Duits, Engels of Frans. In de cursus Hongaars gaan wij samen werken aan uw woordenschat, zodat u de taal leert begrijpen.

Tevens zullen wij u de regels van de Hongaarse grammatica en de zinsopbouw bijbrengen. Dit vormt de basis voor de rest van de Cursus Hongaars. Opvolgend leert u namelijk om u voor te stellen, iets te bestellen in een restaurant, naar de weg te vragen en andere algemene gesprekken die u helpen om de Hongaarse taal machtig te worden.

Wilt u dus graag goed Hongaars leren spreken? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze cursus Hongaars!

Hongaars leren

Wilt u zich in het Hongaars verstaanbaar kunnen maken in alledaagse situaties? Dan leren wij u graag de beginselen van deze mooie taal tijdens de cursus Hongaars. De cursus leent zich uitstekend als Hongaars voor beginners, maar is ook geschikt voor mensen die al een redelijk woordje Hongaars spreken en zich hier verder in willen verdiepen.

De manier van lesgeven is klassikaal, maar de cursus zal voornamelijk praktisch worden gegeven. Op deze manier bent u op een leuke en intensieve manier met de taal bezig en zult u merken dat u op deze manier de taal veel sneller oppakt.

Interactieve taalcursus Hongaars

De cursus Hongaars wordt ondersteunt door ons ‘blended learning’ concept. Hierbij kunt u thuis inloggen en heeft u toegang tot de lesstof, interessante filmpjes over de Hongaarse cultuur en zelfevaluatietoetsen.