Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Indonesisch

Wist u al dat Indonesië qua inwonerstal het op drie na grootste land ter wereld is? Er zijn bovendien ongeveer 380.000 Indonesiërs woonachtig in Nederland. Vrijwel alle Nederlanders kennen daarom ook wel iemand met een Indonesische achtergrond. Wellicht heeft u familieleden die Indonesisch spreken, of wilt u het land graag eens bezoeken. Wilt u Indonesisch leren? Schrijf u dan nu in voor een cursus Indonesisch aan de Volksuniversiteit Utrecht.

Indonesisch leren

Bij de Volksuniversiteit Utrecht kunt u Indonesisch leren vanaf een absoluut beginnersniveau, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u al redelijk Indonesisch spreekt. Het doel van een cursus Indonesisch is dat u zich kunt redden in veelvoorkomende situaties. Doordat wij onze lessen niet op een schoolse manier geven maar altijd praktisch bezig zijn met de Indonesische taal, maakt u zich de taal sneller eigen. Tijdens een cursus Indonesisch zal er een uitgebreide woordenschat worden opgebouwd en kennis van de structuur van de Indonesische taal worden aangeleerd.

Open dag cursus Indonesisch

Bezoek ook eens onze open dag! Op de open dag van Volksuniversiteit Utrecht zullen namelijk ook de docenten van de cursus Indonesisch aanwezig zijn. Kijk hier of de cursus Indonesisch bij u past en vraag naar de inhoud van de lessen. Daarnaast kunt u samen met de docent bepalen wat uw niveau is, zodat u met een geschikte cursus Indonesisch kunt beginnen.

Cursus Indonesisch instapvoorwaarden

Heeft u al enige kennis van de Indonesische taal? Dan wilt u wellicht instappen op een hoger niveau, dit kan echter alleen in overleg met een docent van Volksuniversiteit Utrecht. Ook wanneer u halverwege wilt instappen moet u dit eerst overleggen. U kunt een docent spreken tijdens een open dag of tijdens een spreekuur. Wanneer u zich gaat inschrijven kan niet worden afgeweken van het gegeven advies met betrekking tot uw niveau.

Indonesisch 2 [½A1 - A1]
Indonesisch 2 [½A1 - A1]
Cursuscode: 23VT491

Je hebt al beetje Indonesisch opgepikt of in het verleden een cursus gevolgd. Je wilt Indonesisch leren  ....

Meer informatie
Maandag 23 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Boek: Bahasa Indonesia tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Indonesisch 4 [½A2 - A2]
Indonesisch 4 [½A2 - A2]
Cursuscode: 23VT494

Kursus ini khusus buat orang-orang yang sudah mempunyai pengetahuan tentang dasar-dasar Bahasa Indonesia. Dengan menggunakan artikel dari majalah dan koran para pelajar akan memperbaiki ....

Meer informatie
Maandag 23 januari 2023
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S. (Sandra) Guci-van der Heyden
20:45 - 21:45
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)