Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VT494

Indonesisch 4 [½A2 - A2]

Indonesisch 4 [½A2 - A2]
Cursuscode: 23VT494

Kursus ini khusus buat orang-orang yang sudah mempunyai pengetahuan tentang dasar-dasar Bahasa Indonesia. Dengan menggunakan artikel dari majalah dan koran para pelajar akan memperbaiki keterampilan membaca mereka. Juga dalam kursus ini para pelajar akan belajar latihan pendengaran dan pembicaraan.Sehabis kursus ini komunikasi anda dalam Bahasa Indonesia akan lebih lancar.

Voordat u op dit niveau instapt, dient u de docent tijdens de Open Dag of een van de spreekuren te raadplegen.

 

Cursus Indonesisch voor gevorderden

Je spreekt en leest al een aardig woordje Indonesisch, maar je wilt echt goed Indonesisch leren zodat je vlot kunt  communceren. De cursus Indonesisch is zeker niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Indonesisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Bahassa Indonesia dus waarin je jouw vaardigheid snel ziet verder groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Indoneische cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 23 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 255,00
Mw. S. (Sandra) Guci-van der Heyden
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sandra) Guci-van der Heyden
S. (Sandra) Guci-van der Heyden
Het Indonesisch leerde ik op de Universiteit in Leiden en de Universitas Andalas in Padang, Sumatra. Tijdens en na mijn studie heb ik nog veel van de taal en cultuur geleerd door in Indonesië te werken, te reizen en onderzoek te doen. Nu reizen we regelmatig met ons gezin naar Indonesië om onze (schoon-)familie te bezoeken en te genieten van dit mooie land. Het Indonesisch spreek ik dagelijks. Ik geef nu ongeveer 20 jaar les aan verschillende niveaus en sinds kort ook aan kinderen bij het Nusantara Indah cultuurcentrum. Freelance werk ik voor een reisorganisatie en goede doelen stichting die zich richten op Indonesië.