Cursuscode: VT714

Cursus Italiaans niveau, [1/3 B2 - 2/3 B2]

Cursuscode: VT714

In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau 2/3 B2 van het Europees referentiekader.

Cursus Italiaans voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Italiaans gestudeerd op de Volksuniversiteit Utrecht. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal nog verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boeken: Con Piacere 3, Tekstboek, Con Piacere 3, werkboek (klik hier voor meer informatie)