Cursuscode: VT692

Cursus Italiaans niveau, [1/4 B1 - 1/2 B2]

Cursuscode: VT692

In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau 1/2 B1 van het Europees referentiekader. U leert u gesprekken voeren van specifiekere aard. De leermethode bevat veel informatie over Italië en de Italiaanse leefwijze. Ook het lezen en schrijven van Italiaans oefent u in behoorlijke mate.

Cursus Italiaans gevorderden

Je hebt al twee jaar Italiaans gestudeerd. Je wilt je kennis van de Italiaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een vlotte manier kan communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 20 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tiziana) Bardini
Boeken: Con Piacere 3, Tekstboek, Con Piacere 3, werkboek (klik hier voor meer informatie)