Cursuscode: VT681

Cursus Italiaans niveau, [A0 - 1/3 A1]

Cursus Italiaans niveau,  [A0 - 1/3 A1]
Cursuscode: VT681

In deze cursus Italiaans wordt 1/3e van niveau A1 van het Europees referentiekader behandeld.
Dit niveau is voor hen die geen kennis van het Italiaans hebben. In het eerste en tweede niveau leert u zich in de eerste plaats verstaanbaar te maken in situaties die dagelijks voorkomen.
Huiswerk: ca. 2 uur per week.

We behandelen de lessen 1 t/m 3 van Con Piacere

Cursus Italiaans voor beginners

Je spreekt nog geen Italiaans, of hebt een heel klein beetje Italiaans opgepikt. Je wilt de Italiaanse taal leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Italianen. De cursussen Italiaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Italiaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Italiaans dus waarin je jouw vaardigheid in het Italiaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Italiaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Dott. M.L. (Luca) Avanzi
Boeken: Con Piacere 1 tekstboek, Con Piacere 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)