Cursuscode: VT727

Cursus Japans niveau 4 [A2]

Cursus Japans niveau 4  [A2]
Cursuscode: VT727

Dit niveau is voor hen die Genki 1 tot en met hoofdstuk 6 hebben gedaan of niveau 3 hebben afgerond. De studenten leren gelijktijdig alle vier vaardigheden, namelijk het spreken, het luisteren, het schrijven en het lezen. Aan de cultuur wordt aanzienlijke aandacht besteed. Het accent ligt op het spreken, zodat de studenten de noodzakelijke vaardigheden voor simpele dagelijkse conversatie in het Japans kunnen verwerven.  Deze spreekvaardigheid wordt aangevuld met de noodzakelijke grammaticale basis. Ook beginnen de studenten met het leren van het kanji schrift. Naarmate het niveau hoger wordt verschuift het accent steeds meer naar de spreek- en luistervaardigheid.
Op het programma staan hoofdstuk 7 t/m 11 van het lesboek Genki deel 1

Aan te schaffen boeken: Genki I: An Integrated Course in Elementary Japanese, 2nd edition (niet bij de cursusprijs inbegrepen).

Dinsdag 22 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. M. (Maarten) Liebregts
Boek: Genki: An Integrated Course in Elementary Japanese, deel I (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Gebouw Volksuniversiteit, , Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
M. (Maarten) Liebregts
Maarten Liebregts (1984) heeft in totaal vijf jaar Japans op universitair niveau gestudeerd, waarvan 1 jaar aan de universiteit van Nagasaki, Japan. Tijdens drie maanden stage in Tokio deed hij ervaring op met vertaalwerk. Dankzij zijn aanleg voor talen behaalde hij met uitstekende cijfers voor taalvakken in 2009 zijn bachelordiploma voor de studie Talen en Culturen van Japan in Leiden. Na zijn afstuderen is Maarten begonnen met het geven van groepslessen op verschillende niveaus. Daarnaast vertaalt hij regelmatig teksten en tv-beelden van het Japans naar Nederlands of Engels.