Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23NT560

Cursus Koreaans niveau 1

Cursus Koreaans niveau 1
Cursuscode: 23NT560

Dit is taalcursus Koreaans voor beginners. Je maakt kennis met het Koreaanse alfabet. Aan het eind van de cursus kun je jezelf voorstellen en  kleine gesprekken voeren. 

De docent is native Koreaans spreker, waarbij het gedeelte cultuur is opgenomen in de taalles. Meestal wordt de les in het Engels gegeven, maar de docent kan ook in Nederlands communiceren dus de cursisten kunnende vragen in het Nederlands stellen.

Hoofdstuk 1 t/m 3 van Active Korean 1 worden in deze cursus behandeld. 

Er wordt ongeveer 2 uur per werk aan zelfstudie/huiswerk vereist.

 

Vrijdag 22 september 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S. Y. (Sofi) Cho
Boeken: Active Korean 1, Active Korean 1 workbook (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. Y. (Sofi) Cho
S. Y. (Sofi) Cho
Mijn Naam is조 성연 ( Cho Seong Yeon ) maar om het gemakkelijk te maken, noemt men mij in Europa; Sofi Cho. Ik ben geboren en getogen in Korea en heb veel gereisd voor mijn studies. Sinds 2012 woon ik in Nederland. Ik ben gecertificeerd HBO docent in ‘het Koreaans Onderwijs voor Buitenlanders’ en daarnaast heb ik ook een Bachelor-diploma in de Servische en Kroatische taal. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als docent Koreaans bij diverse onderwijs instellingen. Dit in combinatie met mijn passie voor talen heb ik in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd om les te geven aan mensen die Koreaans willen leren. Ook het feit dat ik in Korea ben opgegroeid is belangrijk voor een Koreaans docent. De Koreaans taal kan namelijk het niet zomaar een-op-een vertaald worden zoals bij Europese talen, omdat nuance en beleefdheid een belangrijke rol speelt bij het leren en toepassen van de Koreaans taal. Steeds meer mensen willen tegenwoordig Koreaans leren om verschillende redenen en met groot plezier help ik u om uw horizon te verbreden!