Cursuscode: T742

Cursus Nederlands Module 1, [0 tot A1], 1x per week

Cursus Nederlands Module 1,  [0 tot A1], 1x per week
Cursuscode: T742

Dutch possible for only € 50,- ? Or payable by DUO, or by U-Pas?
Interested? better read on !!

The municipality of Utrecht and Stichtse Vecht subsidize the NT2 courses for their inhabitants in order to reduce te course price to only € 50,-! But you have to comply to both conditions below:
- You originate from the European Union, or have arrived in the Netherlands before 2013.
- You are registered in the municipality of Utrecht or Stichtse Vecht.
Only if you meet both conditions you are eligible for the discounted price.
Volksuniversiteit Utrecht has the "Keurmerk Blik op Werk” so that you can finance your course with a loan from DUO https://www.duo.nl This loan will be waived if you succeed for your “Civic Integration Exam” (inburgeringsexamen) within three years.

The course is for beginners. Subscription is only possible after consultation with a teacher. The course starts at level 0 and reaches level A1 of the Common European Framework of Reference.
The Course
* Classroom teaching with online support. max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework:  3 hrs. per week.

De cursus is voor beginners.  Je kunt je inschrijven na contact met een docent. De cursus begint op niveau 0 en gaat naar niveau A1 van het Europees referentiekader.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

Woensdag 29 november 2017
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 550,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Docente: Mw. M.J.H. (Mirjam) Tielen
Boeken: Contact! 1 inclusief woordenlijst en audiomateriaal, Contact! 1 Werkboek + audiomateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Utrecht, Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >