Cursuscode: T762

Cursus Nederlands Module 3, [A2 tot ½ B1], 2x per week di. en do.

Cursus Nederlands Module 3,  [A2 tot ½ B1], 2x per week di. en do.
Cursuscode: T762

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week. Je kunt deze cursus doen als je het beginnersniveau A2 afgerond hebt. Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt  naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
In deze cursus is er ook aandacht voor enkele onderdelen uit Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) en Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) van het inburgeringsexamen.

De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 6 uur per week.

This intensive course (twice a week) starts at level A2 and you will reach level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Enrollment is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 6 hours per week.

Dinsdag 19 september 2017
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 550,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Docente: Mw. J. F. (Juliette) van der Knijff
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Gaat door! Schrijf in >