Cursuscode: VT755

Cursus Nederlands Module 3 [A2 tot 1/2 B1], 1x per week

Cursuscode: VT755

Je kunt deze cursus doen als je klaar bent met het beginnersniveau A2 . Je kunt jezelf voorstellen, boodschappen doen, en communiceren over het alledaagse leven. Je gebruikt complete zinnen en ook de verleden tijd. De cursus begint op niveau A2 en werkt naar halverwege niveau B1 van het Europees referentiekader. Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: 3 uur per week.

This course is for those with some knowledge of Dutch. The course starts at level A2 and progresses towards level halfway B1 of the Common European Framework of Reference. Subscription is only possible after consultation with a teacher.
The course
* Classroom teaching with online support. Max. 15 students.
* See requirements for the subsidised price in the preface.
Homework: 3 hours per week.

Donderdag 20 februari 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adresgegevens)
H.W.J. (Helene) Oude Brunink-Meijer
H. W. J. (Helena) Oude Brunink-Meijer Sinds mijn jeugd ben ik al dol op Denemarken. Ik ging er jarenlang op vakantie en op mijn achttiende ben ik naar Denemarken vertrokken om Deens te leren op een school in de buurt van Århus. Toen ik daarmee klaar was, wilde ik nog niet naar huis en ben ik als ung pige i huset (au-pair) op een boerderij in Nordjylland gaan werken. Na terugkeer in Nederland heb ik Scandinavische talen gestudeerd in Groningen met als hoofdtaal Deens, waarbij ik nog een jaar in Odense heb gewoond. Vanaf die tijd deel ik mijn kennis van Denemarken en de Deense taal graag met cursisten in individuele en groepstrainingen: van Deense kerst tot Deens gebak, van Deens design tot Deense å-er, alles komt voorbij.