Cursuscode: VT776

Cursus Nederlands Module 7 [B2 tot 1/2 C1], 1x per week

Cursuscode: VT776

De cursus is geschikt voor je als je  al goed Nederlands spreekt en boven het niveau van het Staatsexamen programma 2 zit. De focus ligt op een grotere taalvaardigheid in studie en carrière. Academisch taalgebruik en populair-wetenschappelijke teksten vormen de basis. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld interculturele communicatie, gamification in het onderwijs en de vraag waarom mensen vrijwilligerswerk doen. We werken verder aan de uitbreiding van de woordenschat en zullen ook ingaan op de finesses van de taal. Er is aandacht voor de toon, het register en stijlen in diverse situaties.

De cursus start op niveau B2 (www.erk.nl) en werkt toe naar C1 van het Europees referentiekader.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: ca. 4 uur per week.

Donderdag 20 februari 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.C.S. (Angela) Peters
Boek: Nederlands naar Perfectie (klik hier voor meer informatie)