Cursuscode: NT780

Cursus Nederlands Module 8, [1/2 C1 tot C1], 1x per week

Cursuscode: NT780

De cursus is bedoeld voor hen die al goed Nederlands spreken en (ruim) boven het niveau van het Staatsexamen programma 2 zitten. De focus ligt op een grotere taalvaardigheid in studie en carrière. Academisch taalgebruik en populair-wetenschappelijke teksten vormen de basis. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld de circulaire economie, ethische dilemma’s en de invloed van robots op ons dagelijks leven. We werken verder  aan de uitbreiding van de woordenschat en zullen ook ingaan op de finesses van de taal. Er is aandacht voor de toon, het register en stijlen in diverse situaties.
De cursus start op niveau ½ C1 (www.erk.nl) en eindigt op niveau C1 van het Europees referentiekader.  Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: ca. 4 uur per week.

Donderdag 17 september 2020
16 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 575,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.C.S. (Angela) Peters
Boek: Nederlands naar Perfectie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
A.C.S. (Angela) Peters