Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NT823

Noors 3 [½A2 - A2]

Noors 3 [½A2 - A2]
Cursuscode: 22NT823

In deze cursus Noors wordt niveau A2 van het Europees referentiekader bereikt.
Voor deze cursus is een basiskennis van het Noors vereist. Op basis van de dialogen in het lesmateriaal, krantenartikelen en andere informatie leer je gesprekken voeren in alledaagse situaties. In elke les wordt aandacht gegeven aan de grondbeginselen van de grammatica van het Noors en natuurlijk ook veel aandacht aan de uitspraak. Houd er rekening mee dat je per week ook ca. 2 uur aan huiswerk moet besteden om echt plezier te hebben van deze cursus.
De lessen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, liedjes en interessante filmpjes over de Noorse cultuur.

Het lesmateriaal wordt door de docent verstrekt. De kosten daarvan € 22,00 dient rechtstreeks aan de docent te worden betaald.

Dinsdag 20 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 2007 begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Munch-museum in Oslo.