Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VT828

Noors Conversatie [B2]

Noors Conversatie [B2]
Cursuscode: 23VT828

Je kennis van de Noorse taal is al op een goed niveau, maar je wilt het Noors nog beter leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Spreekvaardigheid en uitspraak staan centraal. Hierdoor leer je vlotter en effectiever te spreken. Daarnaast zal ook grammatica aan bod komen. Aan de hand van artikelen uit kranten en tijdschriften zal worden gediscussieerd over uiteenlopende onderwerpen. Op deze manier kun je je Noorse woordenschat verder uitbreiden. 

De lessen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, liedjes en interessante filmpjes over de Noorse cultuur. 

Het materiaal wordt door de docent verstrekt. 

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 2007 begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Munch-museum in Oslo.