Cursuscode: T853

Cursus Portugees niveau [A1 - ¼ A2]

Cursus Portugees niveau  [A1 - ¼ A2]
Cursuscode: T853

In deze cursus wordt niveau A1 van het Europees referentiekader bereikt. Wn wwn begin gemaakt met A2.
De stof van de voorgaande niveaus wordt verder geoefend en verdiept en uitgebreid.
Het accent ligt op het  "Braziliaanse" Portugees. Alleen de meest specifieke kenmerken van het "Portugese"  Portugees zullen tijdens deze cursus worden aangestipt.

Cursus Portugees voor beginners
Je spreekt nog geen Portugees, of hebt een heel klein beetje Portugees opgepikt. Je wilt de Portugese taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Portugezen.
De cursussen Portugees zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Portugees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Portugees al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van aanvullend oefenmateriaal.

Maandag 23 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Andrea) Martins de Andrade
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)